fbpx

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Højt anbefalet!

FOTOGRAF JOSHUA GROSS

Studie i København | Erhverv & Privat

Jeg er en kreativ fotograf med stor erfaring som portrætfotograf og med fotografering af børn og familie. Jeg tilbyder alt indenfor erhverv og firmafotos, samt drone og bryllupsfotos.

Jeg har et hyggeligt studie i København, på Vesterbro, hvor der er høj til loftet og trygge rammer, men jeg tage også gerne ud på opgave.

Jeg er en kreativ fotograf med stor erfaring som portrætfotograf og med fotografering af børn og familie. Jeg tilbyder alt indenfor erhverv og firmafotos, samt drone og bryllupsfotos.

Jeg har et hyggeligt studie i København, på Vesterbro, hvor der er høj til loftet og trygge rammer, men jeg tage også gerne ud på opgave.

Utrolig dygtig fotograf. Ikke kun de tekniske færdigheder sidder lige i skabet. Det gør de menneskelige også.

FIRMAPORTRÆT

I studie eller på kontoret

En virksomhed er aldrig bare et produkt eller service – det er mennesker. Igennem virksomhedsportrætter af medarbejdere og ledere skildrer jeg hvem I er. Portrætfotografering af medarbejder kan forgå i mit studie på Vesterbro i København eller på virksomheds kontor.

Joshua har arbejdet for mit firma flere gange, og resultatet har altid været perfekt!

FAMILIEFOTO

Børn | Søskende | Baby

Det handler om kærlighed. Kærlighed til dine børn og din familie. Når jeg tager børneportrætter og familieportrætter i mit studie på Vesterbro i København, sørger jeg får at I får en god oplevelse i trygge rammer. Portrætter, søskendebilleder og familiebilleder bliver fanget i uhøjtidelige øjeblikke i forskellige opstillinger og situationer, som du selv har indflydelse på.

Joshua har med sin personlighed og sine fotografiske evner en enestående evne til at skabe en stemning, hvor han ser og portrætterer vores børn, præcis som vi selv ser dem. Det er en kunst.

I mit studie på Vesterbro i København eller på lokation, tager jeg portrætbilleder, der fremhæver din udstråling og personlighed.

Jeg arbejder altid på at understrege det personlige og naturlige udtryk, som er dig, så du brænder igennem linsen.

Han har bevist over for mig mere end én gang, at han forstår at fange øjeblikkets essens i sine billeder – både i de professionelle situationer og i de private.

ERHVERVSFOTO

Reklame | Branding | Arbejdsliv

Mangler du billeder til hjemmeside, brochure eller årsrapport? Jeg hjælper dig med at forstærke jeres brand igennem billeder der fortæller en historie.

Han er meget dygtig, venlig og meget hurtig til at færdiggøre billederne. Jeg vil bruge ham igen.

Har mødt Joshua ved flere lejligheder, hvor han har taget billeder! Gennemført professionel og behagelig at arbejde sammen med. Og altid leveringsdygtig på 1. klasses arbejde!

BRYLLUPSFOTO

Kirken | Festen | Hele dagen

Bryllupsbilleder er en investering i minder, der varer et helt liv. Jeg elsker at være bryllupsfotograf. Hvert bryllup har sin egen historie, som jeg fortæller med mine billeder. Jeg arbejder som en flue på væggen og fanger alle de vigtige øjeblikke – store som små. Lige fra det første blik, når I ser hinanden i kirken, barnet som er faldet i søvn på kirkebænken til det første kys som ægtefolk. Min ambition er, at jeres bryllupsfotos viser alt det unikke ved netop jeres bryllup.

Joshs venlige, imødekommende personlighed og store arbejde inspirerede mig til at bede ham om at dokumentere mit bryllup. Josh tog vidunderlige billeder af ceremonien og festen.

FOTOGRAF I KØBENHAVN

© Copyright - Joshua Tree Photography, 2022 | Fotograf i København | Portrætfoto | Erhvervsfoto | Familiefoto | Firmafoto