fbpx

JOSHUA TREE PHOTOGRAPHY

FOTOGRAF JOSHUA GROSS
E-mail: photo@joshuatree.dk
Adress: Sundevedsgade 2, KBH V
Tel: +45 22834178

Joshua Gross
E-Mail:
photo@joshuatree.dk
Address: Sundevedsgade 2, KBH V
Phone: 22834178

OM MIG

Jeg hedder Joshua Gross og er oprindeligt fra New York City. Danmark har været mit hjem siden 1996 hvor jeg lever sammen med min kone og to børn. Jeg elsker at tage billeder og det har jeg gjort siden jeg fik mit første kamera da jeg var 8 år gammel. I 1993 fik jeg min uddannelse som fotograf fra NYU. Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne arbejde med det jeg brænder mest for, og bestræber mig på altid at udfordre mig selv professionelt, så jeg kan blive endnu bedre.

KONTAKT MIG

ANMELDELSER

Skøn skøn skøn og helt fantastisk fotograf!

Har mødt Joshua ved flere lejligheder, hvor han har taget billeder!! 
Gennemført professionel og behagelig at arbejde sammen med.. Og altid leveringsdygtig på 1. Klasses arbejde!!

Min kæreste og jeg fik taget graviditetsfotos hos Joshua, og det har både været en virkelig god oplevelse og vi har også fået nogle skønne billeder! Vi følte os hurtigt trygge, og det afspejler sig virkelig i billederne. Det er blevet så fine, og jeg er helt overrasket over hvor mange gode billeder der er kommet ud af fotograferingen…Billederne fik vi adgang til online allerede dagen efter. Alt i alt en utrolig god oplevelse. Vi kommer igen til fotografering af den lille ny.

A true master of photography.

Utrolig dygtig fotograf. Ikke kun de tekniske færdigheder sidder lige i skabet. Det gør de menneskelige også. Det sidste gør, at Joshua kan lave gode portrætter af børn, hvor børnene får lov at være børn og dermed ligner sig selv på billederne.

KUNDER

Novo Nordisk
Deloitte
Macmillan Education Oxford
Danske Bank
Hennes og Mauritz
Lundbeck
Børsen
World Health Organization
FDB
Kunststuff
Connect
Valcon
Kongelig Haveselskabet
Red Barnet
DIIS
Startup Company
Sirius Partner
Dansk-Tysk Handelskammer
Stay Copenhagen
Brøchner Hotels

© Copyright - Joshua Tree Photography, 2022 | Fotograf i København | Portrætfoto | Erhvervsfoto | Familiefoto | Firmafoto