PRIVATLIVSPOLITIK

Privacy Policy

Sidst revideret: 1. januar 2019

I det følgende kan du læse Joshua Tree Photographys politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger www.www.joshuatree.dk eller som du på anden vis har givet mig lov til at indsamle.

Dataansvarlig:

Joshua Gross, Joshua Tree Photography, Sundevedsgade 2, 1tv, 1751 København V, Tel: 22 83 41 78, e-mail: photo@joshuatree.dk, CVR: 29023794.

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder en kontakt- eller ansøgningsformular eller registrerer dig på hjemmesiden.

Joshua Tree Photography begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige og sikrer, at der ikke behandles eller opbevares unødige persondata.

Indsamling

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og oplysninger om din situation i forhold til stress. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel eller download af indhold.

Er du kunde hos mig indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvisJoshua Tree Photography vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Joshua Tree Photographys produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

Cookies

www.joshuatree.dk anvender cookies til at forbedre din oplevelse på websitet. Data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Læs mere under cookies (link). Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering.

Formål

Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra Joshua Tree Photography.

Alle steder, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og samtykke til markedsføring vil du møde denne tekst.

Udover XXXX (det du modtager som freebie eller download) modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, inspiration, rabatter og tilbud. www.joshuatree.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg, du foretager, med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt privatlivspolitiken. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Hvis jeg indtager en databehandler-rolle i forhold til de personoplysninger, jeg håndterer eller har adgang til på dine vegne, udarbejdes en separat databehandleraftale herom.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

De fortrolige data du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udføre de opgaver, som du ønsker, at jeg skal udføre for dig, opbevares fortroligt og sikkert.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt 6 måneder efter, at vores samarbejde er ophørt, med mindre vi i fællesskab bliver enige om noget andet.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: bka@barbarakandersen.com.

Klageret

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.